Rå naturkraft!

Rå naturkraft!

10 dråber om dagen is all it takes

Saften og kraften fra gurkemeje, tilsat gode vitaminer (D og C) og hvis ønsket et skud ingefær, er ALT hvad de her dråber indeholder.

Og de kan noget. 

Smerter forsvinder på (ultra)kort tid.
Hovedpiner fordufter.
Spændinger løsnes.
Allergier smutter.
Eksem stopper.
Og listen kan fortsættes.

Det her er blot et udpluk af de reaktioner jeg personligt har set hos mig og mine nærmeste, og kunder ved meget kort tids brug af VIDAFY dråberne. “Guld dråberne” som jeg kalder dem.

Personligt har jeg døjet med (hormonel anledet smerter, grundet tørre slimhinder) og du kunne se mig bruge de først 15-20 skridt hver morgen på lige at varme mine fødder og ankler op. Allerede på 2. dagen var der INTET at mærke og jeg går bare.

Jeg har også haft tendens til let at få smerter og spændinger i mine halsmuskler. Jeg har nu bare en følelse af en blød og lækker hals uden spændinger. 

Min mave reagerer meget let på mange ting, og jeg mærker en klar forbedring i dens “sensitivitet”.

Og omkring menstruationstid har jeg snildt kunnet opleve hovedpiner i større eller mindre grad. All gone. 

Det kan lyde som en sand mirakelkur, og Zofiia kunne du ikke lige plaske listen bare LIDT mere til med hurra oplevelser?!

Hvis jeg kunne, gjorde jeg 😉

Det vigtigste er at det er ægte sandt, og folk der kender mig bare lidt VED at jeg ALDRIG ville stille mig hverken sådan her frem, eller gøre dette, hvis ikke det er noget jeg selv har mærket effekten af og resonerer med.

Og det gør jeg med det her. 
Helt ned i stortåen.
Og helt ind i hjertet. 

Mine celler er glade. 

Det det b.la. kan

Det det b.la. kan

Viste fordele

Vidafy 3

*Sund mave/tarm funktion

Gurkemeje er en kendt støtte for en god og sund mave/tarm funktion og hjælper mod diskomfort.

Vidafy 1

*God kognitiv funktion

Gurkemeje kombineret med D vitamin har vist at være en støtte til kroppen og dens arbejde mod milde hukommelses problemer, forbundet med aldring.

*Normal lever funktion

En velfungerende leverfunktion er nøglen til et godt helbred og gurkemeje har vist i studier netop at supportere til en normal leverfunktion.

*Dette produkt påstår ikke at kunne diagnostisere, behandle eller forebygge sygdom.

Det du gør

Det du gør

Så let er det

Du snupper 10 dråber om dagen. Og 10 dråber svarer til 1/3 af den pipette der er i flasken.

Og mærker du brug for, eller lyst til at starte med en boostende kur, så kan du den første uge tage de 10 dråber både morgen og aften. Derefter fortsætter du med de 10 dråber én gang dagligt.

Du behøver ikke tage den boostende opstart! De 10 dråber gør deres vidunderlige arbejde uanset.

Du kan blande dråberne i din varme kaffe eller te, da det varme vand får dråberne til at smelte. Eller du kan snuppe dråberne i stort set alt andet du kan forestille dig. I en skefuld yoghurt, sammen med en bid banan, etc. 

Dog er der jo knald på gurkemejen, så sørg for at få skeen godt ind i munden, så du ikke står med lidt gule tænder. Selvom det naturligvis også har sin charme 🙂

Og bare rolig. Du kan let børste farven væk med tandbørsten, skulle det ske. 

Nogle vælger også at bruge et sugerør, (ved indtag i drikkevarer) så de netop sikrer at dråberne og farven lander bagerst i munden. 

Vil du prøve dråberne?

Vil du prøve dråberne?

Her er mulighederne og lidt om de to udgaver

Du kan komme i gang med at prøve “guld dråberne” som jeg kalder dem, med det samme. 

Du kan kontakte mig via formularen nederst på siden, eller skrive til mig direkte på messsenger. DU FINDER MIN PROFIL LIGE HER. og så er vi i gang.

Her er de to typer af “guld dråber” som du kan vælge imellem. Der er kun 100 kr’s forskel på de to udgaver. 

 

VIDAFY almindelig

Denne originale formel NANOFY med BioMS teknologi indeholder gurkemeje og D3 vitamin, som yder støtte til din krop med at bekæmpe inflammation, iltning og mave/tarm udfordringer.

Vores patenterede BioMS teknologi overgår den lipide optagelsesgrænse for gurkemeje (den aktive ingrediens i gurkemeje roden) med et bevist optagelsesniveau på op til 277 gange mere end ordinære gurkemeje pulver produkter.

VIDAFY plus

Denne udvidede formel CURCUMIN PLUS med BioMS teknologi giver din krop mulighed for at mærke, og nyde, den ekstra nydelse der er i de ekstra, og stærke, sundhedsfordele fra vores originale formular med D3 vitamin, med den tilførte synergi af ingefær og C vitamin, til at booste immunforsvaret og mave/tarm systemet.

Vores patenterede BioMS teknologi overgår den lipide optagelsesgrænse for gurkemeje (den aktive ingrediens i gurkemeje roden) med et bevist optagelsesniveau på op til 277 gange mere end ordinære gurkemeje pulver produkter.

*Dette produkt påstår ikke at kunne diagnostisere, behandle eller forebygge sygdom.

Jeg vil have “guld dråber“!

Jeg vil have “guld dråber“!

Udfyld kontakt formularen herunder og så kontakter jeg dig snarest.

Skaberne bag

Skaberne bag

Shane & Laura Brady

Shane og Laura Brady lancherede VIDAFY i 2016. Ønsket var og er at skabe et stærk økonomisk velfunderet firma hvor alle kan opnå det samme, hvis de ønsker.

Shane har en MBA fra Universitetet i New York og over 22 års erfaring som global executive i sundheds og velvære industrien. Efter at have tillært sig en indgående viden om naturlige kosttilskuds, for mange hemmelige, og store virke, besluttede han uden tøven at lanchere VIDAFY GLOBAL. Hans ønske er at dele sin viden og VIDAFYS formåen med hele verden.

Shanes søgen efter det nærmest uopnåelige optimale i de lovende naturlige ingredienser, så som gurkemeje, førte ham til en patenteret teknologi i Tyskland. Det kaldes for en banebrydende BioMS™ teknologi, som står for bioteknologi med micelle solubilisering.

VIDAFY produkter gennemgår kliniske forsøg på instituioner og universiteter verden over, og adskillelige internationale patenter beskytter VIDAFYS processer og teknologier.

VIDAFYS laboratorie partner i Tyskland skaber patenterede bioteknologiske kun-naturlige-plante-ingredienser løsninger for at sikre de bedste sundheds og velvære produkter på markedet i dag.

  • International application: PCT/EP20 13/001427
  • Utility model protection Germany: 20 2012 012 130.8
  • International proprietary emulsifier system: EP 10785 350.

VIDAFY brandet

VIDAFY brandet

Historien bag

Brandet bag VIDAFY blev skabt af Shane og Laura brady. Og de ønskede at det skulle stå for noget der var og er større end dem selv.

Navnet VIDAFY er sat sammen af VIDA: som betyder liv og FY som betyder: omdanne og eller konvertere. For ønsket for VIDAFY er fokuset på at forstærke enhver, så de kan omdanne og konvertere deres eget liv til større sundhed og rigdom. 

Den kendetegnende “blomst” kommer fra kombinationen af to primære koncepter:

1. Livets blomst: repræsenterer livets cyklus og den forbindelse vi har til alt levende.
2. Māori koru: reprænsenterer nye begyndelser, harmoni og fred i adskillelige kulturer rundt om i verdenen. 

Hver VIDAFY værdi-blad i blomsten står for de kerne værdier som VIDAFY drives af: Vision (Fremtids fokuseret), Integrity (autentisk og transparent), Devotion (loyalitets baseret), Amor (love drives our actions), Family (en kultur af forbundethed) og You (alle kan få gevinst af det her)!

3 muligheder for dig

3 muligheder for dig

Køb, Abonnement, Entreprenør 

Måske vil du bare gerne købe en flaske og prøve dråberne og så er du glad. Og måske ønsker du blot at købe dem når du vil. Så gør du bare det.

Du kan også vælge at få dråberne på abonnement, så kører processen af sig selv. Her har du en besparelse på dit køb.

Slutteligt kan det også være at du mærker at du gerne selv vil kunne købe og sælge disse dråber. Så kan du blive tilmeldt som entreprenør og du kan starte op og skabe din vej frem i præcis det tempo og det omfang du ønsker. Det er lav nedre grænse for aktivitet der er sat fra VIDAFYS side.
Og ved dette scenarie sparer du naturligvis på dine køb, og kan tjene penge på at andre køber af dig, og du tjener så igen på de flasker andre så måske ønsker at sælge, som har købt af dig. 

Giv lyd uanset hvilken mulighed der kalder på dig, jeg er lige her!

Du kan skrive direkte til mig på messsenger. DU FINDER MIN PROFIL LIGE HER. og du kan også kontakte mig via formularen her på siden, så hiver jeg fat i dig snarest. 

 

VIDAFY LIFE CONVERTED
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to cure or prevent any disease. Keep out of reach of children. Not suitable for individuals under 18 years of age. If you are pregnant or breastfeeding consult a doctor before using this product. If you are taking any medication, or have any type of medical issue, consult with a doctor before using this product.

Zofiia Rose. Alt oprindeligt indhold – oversat på denne side – tilhører VIDAFY. © VIDAFY 2023.