Er det tid til en opgradering eller hjaelp til dit look ?

Det kan være at du har en webdesigner du har et godt samarbejde med, men du oplever at mangle inspiration og den røde tråd i dit look og brand på en nuværende hjemmeside. 

Eller måske ønsker du i virkeligheden selv at opbygge din hjemmeside, du har bare brug for hjælp til at skabe dit look og brand design. 

Til begge dele kan du få min hjælp, uanset om det er en opgradering af en nuværende side, eller hjælp til designidéer, farver og look til en ny side. 

Der er 2 pakker at vælge imellem. 

Opgradering

Jeg gennemgår din nuværende side, mærker ind på dig og den du er, dit virke, dit budskab og dine tekster og det du gør og kan, og ud fra det og en kort samtale med dig, sammensætter jeg et moodboard til dig, men konkrete forslag til grafik, farver, udtryk og look som du eller din webdesigner kan gå ud fra.*

Pris: 4500 kr.

*Hvis du ønsker at jeg skal opgradere og omdesigne din hjemmeside, kan du også få et tilbud på den opgave.

Dit look

Vi har en kort snak, og jeg tuner ind på dig, det du gerne vil udtrykke på din side, samt på den essens jeg mærker du har, og derudfra udarbejder jeg et moodboard til dig som du, eller din valgte webdesigner, kan implementere på din nye hjemmeside. 

Pris: 2500 kr.

*Hvis du ønsker at jeg skal omdesigne og opgradere din hjemmeside, kan du også få et tilbud på den opgave. 

Skal vi komme igang ?

Du kan også ringe til mig direkte på tlf: 93103320

Zofiia Rose | hello@zofiiarose.com | Tlf: 93103320 | Copyright 2020 | all rights reserved: www.zofiiarose.com