Livsmentor

Uanset om det er dig selv eller din forretning, (eller begge dele fordi det ofte hænger sammen) der trænger til at få lidt sparring og spejling, så har du fundet vej til en ekspert i menneskelig adfærd, tanke- og reaktionsmønstre. 

Og jeg står klar til også at hjælpe dig. 

zofiiarose.com

Du er i fokus!

Bliv set, hørt, mærket, rummet, guidet og helet via en session med mig. Fokus er på dig og din situation.

Jeg mærker dit potentiale, ser løsninger og giver dig den kærlighed der skal til for at du står stærkt og ved hvad næste skridt er på din vej. Uanset om det er indeni eller udenpå.
Emnet kan være alt fra forretningsrelateret: altså forretningsudvikling, til personlige emner, til de dybt spirituelle af slagsen.

Du kan forvente at gå fra sessionen med et klart syn på dig selv, et essensboost, en klar mærkning af hvad dit næste skridt er, og ikke mindst hvem du er og hvorfor du handler og agerer som du gør.

Personlig - og Business Mentor

Jeg har i mange år levet af at være mentor for privatpersoner, ledere og iværksættere. 

Jeg har været så begavet at have afholdt over 600 personlige sessioner, hundredevis af foredrag og workshops samt coachet iværksættere og ledere fra hele Skandinavien og Norden.

At læse adfærd er min gave, og jeg ser den som andre ser fysiske ting. Derfor kan jeg ofte hjælpe med at belyse hvorfor vi som mennesker gør som vi gør, og siger som vi siger. Og den forståelse skaber ro.

Og så bærer jeg evnen og gaven i at læse mennesker energetisk og intuitivt, og alt det blander jeg sammen til min egen unikke metode. 

zofiiarose.com

Så ja, jeg blander verdener. Jeg bruger alle mine mange års erhvervserfaring, blandet med min Master Coaching, blandet med min personlige livserfaring, blandet med mine spirituelle gaver.

Mit hjerte banker for at hjælpe og booste mennesker og min egenskab af at være empat, giver mig mange fine færdigheder som jeg elsker at sætte i spil. 

Skal du have boostet dig selv eller din forretning, er jeg klar til at træde til. 

Book en session

Sessionen varer op til 60 minutter og kan foregå i Fredensborg eller via telefon eller Skype.

Normal prisen er 1250 kr. 
Resten af 2020 koster det kun 900 kr.

Zofiia Rose | hello@zofiiarose.com | Tlf: 93103320 | Copyright 2020 | all rights reserved: www.zofiiarose.com